Pride Partycipacija


Slavlje slobode, umjetnosti, seksualnosti, identiteta i najvažnije, svih nas. Saznaj program te gdje i kada doći. / A celebration of liberty, art, sexuallity, identity – it’s about everyone of us.

Organizatori_ice Zagreb Pride 2018. | 17. Povorka ponosa pozivaju te na veliku završnicu Povorke ponosa – Partycipaciju, jedini službeni Pride afterparty koji, kao i svake godine, organizira Zagreb Pride! Pripremamo više iznenađenja i izvođačica koje ćemo uskoro predstaviti, među kojima je i posebna gošća, performerica iz regije – pravo osvježenje na queer sceni! 😉 No, osim što se jedva čekamo prepustiti euforiji i razuzdanosti pod blještavim zrakama reflektora, ovaj after party ima još jednu jako važnu dimenziju. 

Partycipacija je klupski program koji se tradicionalno održava svake godine kao produžetak, točnije službeni after party Povorke ponosa, a nastala je još 2009. godine kao odgovor na nepostojanje konkretnih mjesta za izlaske za LGBTIQ populaciju. Na tim su partyima osobe različitih identiteta moglie zajedno plesati, ljubiti se i slobodno izražavati svoje identitete, a Partycipacija se ubrzo nametnula kao jedan od sadržajno najbogatijih i najšarenijih programa u metropoli. 

Ulaznicama za Partycipaciju pokrivaju se troškovi Povorke ponosa, poput zastava koje se vijore na gradskim trgovima, struje, vode, razglasa, pozornice, osiguranja, ali i materijala potrebnih za transparente, ukrase i ostale detalje koji čine Povorku našim najvećim praznikom! Podržavaš Zagreb Pride 2018. | 17. Povorka ponosa i sve što radimo za prava LGBTIQ osoba cijele godine? Onda dolaziš na Partycipaciju i dio si najšarenijeg tuluma godine!

Nema dress codea!

Ali ima program: prati event, ovdje ćeš sve prvi_a saznati! 

Ima karata: potraži kod nas u uredu (Andrije Žaje 43A od 9-16h), u Cat Caffe Zagreb, u Boogaloo Zagreb (od 10-16h), Octopus piercing studioDirty Old Empire te na eventima Mjeseca ponosa.

Ima jedno pravilo: Što je bilo na Partycipaciji, ostaje na Partycipaciji.

Vrata otvaramo u 22:00 sata, 09.06. u Boogaloo Zagreb.

Cijena karata 30 kn u pretprodaji (25 kn za studente), 40 kn na ulazu. 

Partycipiraš?

#zgpride2018

Kako nam je bilo prošle godine, pogledaj na slikama s prošlogodišnje Partycipacije!